Privacyverklaring

Gemeente Bergen (L) voert taken uit die belangrijk zijn voor haar inwoners en bezoekers. Het kan voorkomen dat wij persoonsgegevens van u verwerken bij de uitvoering van onze taken. In onze privacyverklaring leest u hoe wij omgaan met persoonsgegevens die wij verwerken. In de privacyverklaring leest u ook welke privacyrechten u heeft.

Lees hier onze privacyverklaring.

Inhoud website

Gemeente Bergen (L) is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina.

Copyright

Alle materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, logo's, foto’s, illustraties, lay-out en buttons zijn © copyright van Gemeente Bergen (L). Dit mag u niet zonder toestemming van gemeente Bergen (L) gebruiken. U kunt toestemming vragen. Bel hiervoor naar de Gemeente Bergen (L) via (0485) 34 83 83 of 14 0485.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan door Gemeente Bergen (L) worden geëxploiteerd. Gemeente Bergen (L) is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Archief

De website van Gemeente Bergen (L) wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief.

Vragen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u bij ons terecht via telefoonnummer (0485) 34 83 83 of 14 0485.

Pagina opties